Službeni internet portal Varaždinska županija

Uoči Svih svetih izaslanstva Županije, Grada , PU varaždinske i Udruga branitelja položila vijence i zapalila svijeće

OBJAVLJENO 31.10.2019.

Uoči blagdana Svih svetih na Gradskom groblju u Varaždinu položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve preminule građane Varaždinske županije. Izaslanstvo Varaždinske županije, u kojem su bili predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac te zamjenik župana Robert Vugrin odali su počast i pijetet poginulim hrvatskim braniteljima kod spomen-križa hrvatskim braniteljima položivši vijenac i zapalivši svijeću kao znak zahvalnosti i trajnog sjećanja na položene živote za stvaranje samostalne i neovisne hrvatske države.

Zamjenik župana odao je počast i poginulim antifašistima te je naglasio kako se ovih dana prisjećamo onih koji više nisu s nama.

- Već tradicionalno odajemo poštovanje i zahvalnost našim braniteljima koji su svoje živote utkali u obranu naše Domovine, izrazili smo i poštovanje poginulim pripadnicima antifašističkog pokreta, a kod Središnjeg križa upalili svijeće u spomen na sve preminule građane naše Županije – naznačio je Robert Vugrin.

Uz izaslanstva Varaždinske županije i Grada Varaždina vijenac su položili i predstavnici Ureda državne uprave u Varaždinskoj županiji, Ureda za obranu, Udruge dragovoljaca Domovinskog rata, kao i predstavnici PU Varaždinske.

NAJČITANIJE NOVOSTI