Službeni internet portal Varaždinska županija

„Centar svijeta“ predstavio svoje udruge u atriju Županijske palače, Puhački orkestar oduševio posjetitelje

OBJAVLJENO 20.08.2018.

Kako je bilo i najavljeno, jučer se u atriju Županijske palače  predstavio Grad Ludbreg u sklopu programa „Županija u malom”. Naime,  Varaždinska županija i županijska Turistička zajednica odlučili su ove godine predstaviti tradiciju, te gastronomsku ponudi i običaje pojedinih gradova i općina.

Veliki broj posjetitelja imao je prilike razgledati i uživati u ponudi  različitih OPG-ova i zadrugara, Žene iz centra svijeta predstavile su povijest Grada Ludbrega, a nastup Puhačkog orkestra ograda Ludbrega duševio je sve prisutne.

Podršku udrugama dale su i predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević te zamjenica gradonačelnika grada Ludbrega Renata Potočnik.

- Veseli me ovako veliki broj ljudi koji španciraju našim atrijem, a to nam je i bila namjera da ovaj jedinstveni prostor bude  za vrijeme Špancirfesta mjesto veselja, razonode, ali i prostor na kojem će naše udruge i društva s područja Županije predstaviti svoje potencijale- rekla je Martinčević te čestitala i zahvalila gradu Ludbregu na uključivanju u manifestaciju.

- S njome se složila i zamjenica gradonačelnika grada Ludbrega Renata Potočnik naglasivši kako je ovo predstavljanje Ludbrega odlična promocija pred Dane Svete Nedjelje.

Predstavljanju grada Ludbrega nazočio je i direktor Turističke zajednica Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini.

NAJČITANIJE NOVOSTI