Službeni internet portal Varaždinska županija

ODRŽAN THE ULTIMATE EUROPEAN PUB QUIZ

OBJAVLJENO 13.05.2016.

U sklopu Europskog tjedna, već tradicionalno svake se godine održava The Ultimate European Pub Quiz, na kojem se okupljaju timovi iz Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije. Svake godine, domaćin je druga županija, a ove godine red je bio na Varaždinskoj županiji.

Tako se u pubu „Medina škrinja“ u Varaždinu okupilo sedam timova, koji su u ovom interaktivnom i zabavnom kvizu provjerili svoje znanje iz opće kulture, povijesti, geografije, sporta, ali i imali priliku pokazati svoje talente u posebnoj rubrici Varaždin's Got Talent.

Pobjednici ovogodišnjeg kviza su The Quizzards, koji su osvojili ulaznice za koncert Massima u Varaždinu (21.05.), drugu nagradu, ulaznice za Urbanovo u Međimurskoj županiji, osvojile su  djevojke iz tima Lijepe i pametne, dok je treće  mjesto i nagradu koju su sponzorirali Gradski bazeni Čakovec osvojio tim Bazinga.

Voditelj kviza je Peter Hopwood iz Hopwood Communications koji je i osmislio ovaj kviz po uzoru na kvizove iz njegove domovine Engleske, a od 2009. godine surađuje sa županijama u organizaciji kviza u sklopu obilježavanja Europskog tjedna. Ovaj kviz Peter provodi širom Hrvatske, i u inozemstvu, najčešće ga provodi na konferencijama i  korporativnim team building događajima.

Cilj organizacije ovog događaja povodom obilježavanja Europskog tjedna je jačanje međuregionalne suradnje i poticanje timskog rada kroz zabavu i druženje. 

Sponzori ovogodišnjeg kviza bili su Savez Alpe-Jadran, Medina škrinja, Tipo marketing, Gradski bazeni Čakovec, Pivo Pan, Međimurska županija i Varaždinska županija.

NAJČITANIJE NOVOSTI